Політика конфіденційності «Експосервіс–П» ТОВ

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку може отримати компанія «Експосервіс – П» ТОВ про Користувача.

Сайти:

https://expo-p.com.ua/

https://exposervice-p.com.ua/

Адміністрація Сайту – «Експосервіс – П» ТОВ
Користувач – фізична або юридична особа, яка розмістила свою персональну інформацію за допомогою Форми зворотнього зв’язку на сайті з подальшою метою передачі даних Адміністрації Сайту.
Форма зворотнього зв’язку – спеціальна форма, де Користувач розміщує свою персональну інформацію з метою передачі даних Адміністрації Сайту.

  1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно фізичної особи (суб’єкту персональних даних).

1.1.2. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.3. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкове дотримання вимоги не допускати поширення персональних даних без згоди суб’єкта або наявності іншої законної підстави.

  1. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання компанії «Експосервіс – П» щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які надає Користувач у будь – чкий спосіб на сайті або через форму зворотнього зв’язку

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми зворотнього зв’язку та включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім’я, по батькові Користувача;

2.2.2. дата народження;

2.2.3. регіон;

2.2.4. номер телефону;

2.2.5. адреса електронної пошти (e-mail).

  1. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Персональні дані Користувача компанія «Експосервіс- П» може використовувати тільки для установки з Користувачем зворотного зв’язку.

  1. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. При втраті або розголошення персональних даних компанія «Експосервіс – П» інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.3. Компанія «Експосервіс – П» приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.4. Компанія «Експосервіс – П» спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

5. ЗАКОНОДАВСТВО

5.1. Законодавчим документом, що регулює використання персональних даних на цьому сайті є ЗАКОН УКРАЇНИ “Про захист персональних даних”.

 

 

Начать работуПодключиться


Прислать планировку объекта