Політика конфіденційності «Експосервіс–П» ТОВ

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку може отримати компанія «Експосервіс – П» ТОВ про Користувача.

Сайти:

https://expo-p.com.ua/

https://exposervice-p.com.ua/

Адміністрація Сайту – «Експосервіс – П» ТОВ. ЄДРПОУ 39487112  02160, м Київ, вул. Каунаська, 13.
Користувач – фізична або юридична особа, яка розмістила свою персональну інформацію за допомогою Форм зворотнього зв’язку на Сайті з подальшою метою передачі даних Адміністрації Сайту.

 

  1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно фізичної особи (суб’єкту персональних даних).

1.1.2. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.3. «Конфіденційність персональних даних» – обов’язкове дотримання вимоги не допускати поширення персональних даних без згоди суб’єкта або наявності іншої законної підстави.

1.1.4. «Файли cookie»– текстові файли, які передаються з веб-сайту і зберігаються на пристрої користувача. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту або до неповноцінного функціонування сайту на вашому пристрої.

1.1.5. «Форми зворотнього зв’язку» – спеціальні форми, де Користувач розміщує свою персональну інформацію з метою передачі даних Адміністрації Сайту.

 

  1. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання компанії «Експосервіс – П» щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які надає Користувач у будь – який спосіб на сайті або через Форму зворотнього зв’язку.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення Форми зворотнього зв’язку та включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім’я, по батькові Користувача;

2.2.2. номер телефону;

2.2.3. назва/найменування об’єкту, до якого застосовуються послуги;

2.2.4. адреса об’єкта (місто, вулиця);

2.2.5. планування об’єкту;

2.2.6. адреса електронної пошти (e-mail).

2.3. Наш веб-сайт використовує такі типи файлів cookie:

  • необхідні для надання певних функцій веб-сайту, наприклад, попереднє завантаження сторінок, збереження реєстрацій.
  • такі, що дозволяють отримувати інформацію про те, як Користувачі використовують наш веб-сайт і робити його кращим. Наприклад про те, як часто ви відвідуєте сторінки, якою інформацією нехтуєте і чим цікавитеся.
  • такі, що використовуються для зберігання протягом тривалого часу параметрів і налаштувать за вподобаннями, встановлених вами для нашого веб-сайту, наприклад, вибір мови інтерфейсу, показу реклами.
  • з нашим веб-сайтом інтегровані деякі сервіси, такі як соціальні мережі та служби веб-аналітики.

Ви можете налаштувати свій пристрій так, щоб заборонити або обмежити отримання файлів cookie, використовуючи для цього функції, доступні у вашому браузері.

2.4. Переглядаючи та використовуючи наші сайти або відправляючи нам запити, ви підтверджуєте, що приймаєте порядки, описані в Політиці конфіденційності, і даєте свою згоду на збір і обробку ваших персональних даних.

 

  1. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Персональні дані Користувача компанія «Експосервіс- П» може використовувати лише для установки з Користувачем зворотного зв’язку, з метою надання послуг за запитом Користувача.

3.2. Ми отримуємо і зберігаємо персональну інформацію, яку ви усвідомлено нам передаєте. Деякі види персональної інформації (наприклад, IP-адреса та інформація про ваш браузер) ми збираємо автоматично, коли ви користуєтеся нашим веб-сайтом.

 

  1. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. При втраті або розголошення персональних даних компанія «Експосервіс – П» інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.3. Компанія «Експосервіс – П» приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.4. Компанія «Експосервіс – П» спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

 

  1.  ЗАКОНОДАВСТВО

5.1. Законодавчим документом, що регулює використання персональних даних є ЗАКОН УКРАЇНИ “Про захист персональних даних”.

Почати роботуПідключитись


Надіслати планування об'єкта


Залишити заявку

Заповніть форму і наш фахівець зв'яжеться з вами найближчим часом.